Sofia

Helgens planer!

Publicerad 2012-04-26 22:35:34 i - Life of Sofia,

helgens planer blir:

Fredag: Emma och Tove sover här
Lördag: Är me Emma och Tove tror jag
Söndag: Åka till stan med Mamma och fika o handla kläder

'

det var helgens planer men nu ska jag fixa för att gå och lägga mig vill vara pigg imorgon så att vi kan vara uppe länge och så! Men vi hörs på morgonen annars så hörs vi efter skolan hejdå!

friidrott

Publicerad 2012-04-26 21:04:52 i - Life of Sofia,

hellu! ja nu sitter jag här och dricker coca-cola och äter ostbågar♥ Men för en stund sen kom jag hem från friidotten det var skit jobbigt :( vi sprang iregnet hela tiden! Men håller på att städa också för imorgon ska jag,Emma och Tove sova  här det kommer bli bäst men ni får veta mer om det sen. Men vi hörs mer sen om helgens planer! hejdå!

gammal bild!

sämst!

Publicerad 2012-04-24 19:06:43 i - Life of Sofia,

Tjena! Jag vet att jag har varit sämst på att uppdatera men har arit lite som hänt och å men nu är jag tillbaka som vanligt ska alla fall försöka uppdatera så mycke som jag kan!

'


Ja dagen har varit om vanligt bara den bara flöt på men i slutet hände en sak jag inte vill ta ut på bloggen
men en cycklade jag hem och då var mamma och pappa där!(dom har precis kommit hem från fjällen där dom vandrat) så då har jag umgåtts med dom på kvällen men har också målat naglarna! men i kväll blir det tackos jummi! Men imorgon ska jag vara med Emma och Tove och i ska planera valborg och helgen. Vi ska som ni säkert redan kanske har listat ut så ska vi ägna hela helgen med varandra! :) emn vi hörs lite senare! för vi ska äta nu! hejdå!

Tävlar!

Publicerad 2012-04-22 19:20:50 i - Life of Sofia,

Hejsan alla bloggläsare ! ♥

Jag tänkte tävla hos underbart söta Tilda Höij 
Jag tävlar om en design + länk
ni måste bara titta in en gång och ge en chans den är verkligen bäst!

inget blogghumör alls!

Publicerad 2012-04-22 19:11:02 i - Life of Sofia,

ja som ni säkert vet har jag inte bloggat på länge men har verkligen inte haft lust alls! har varit mycke i skolan och så men nu vill jag verkligen satsa på bloggen så nu kan ni fortsätta titta på min blogg så vi hörs snart igen! hejdå!

om dagen

Publicerad 2012-04-12 20:09:02 i - Life of Sofia,

ja vaknade vid halv 12 imorse och då gick jag upp och sen ringde Emma så jag stack hem till henne och där var i hela dan. Vi kolla på tv och en var vi inne på datorn och sen fick vi ett ryck om att vi ville skaffa en blogg! så vi skaffade en och så fixade vi med den och så det är bara att trycka HÄR så kommer du dit! Men nu sitter jag här framför datorn och åt för en stund sen. Men nu ska jag gå så vi hörs sen hejdå!

     loveu

design!

Publicerad 2012-04-10 11:55:59 i - Life of Sofia,

äntligen klar! ja nu har jag design och allt klart hoppas ni tycker om det men det är inte bara jag som har gjort den det är även Emma bästis som hjälpt mig så här får hon en länkt! www.bllondinen.blogg.se vi hörs sen!

Städat!

Publicerad 2012-04-05 16:42:43 i - Life of Sofia,

Ja har städat för imorgon kommer släkten och firar pappa och sen på lördag så har pappa 50 års fest så när jag kom hem idag så började jag direkt att städa! Och nu är jag klar!! :) men vi hörs sen!

Före:
image description

image description

image description

image description

Efter:
image description

image description

image description

image description

är tillbaka!

Publicerad 2012-04-04 19:36:15 i - Life of Sofia,

saknat er!! ja nu börjar jag blogga igen men kanske inte ärldens bästa uppdatering men är väldigt glad så nu tänkte jag blogga igen men igår ver det min papppas födelsedag så vi var istan och käka mat på t.g.i. fridays och då ficka jag en telefon av pappa! det var en iphone 4 vit! men aja idag har jag varit med emma och vi har varit ute och tagit bilder så lägger upp dom sen! hejdå

bloggpaus

Publicerad 2012-04-01 14:32:15 i - Life of Sofia,

ja ni har säkert märkt att jag inte bloggar men jag orkar verkligen inte blogga nu för måste ta tag i lite saker i mitt liv och sen har vi jätte mycke i skolan! så vi hörs om kanske en vecka så titta in om en vecka så kanske jag har bloggat! hejdå så hörs vi snart igen!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela