Sofia

Hello!

Publicerad 2012-02-27 15:59:49 i - Life of Sofia,

Hej Sofias söta bloggläsare! Jag hittar inte på någoting att blogga så ska berätta om Sofia!

Sofia är skit rolig! Vi har kännt varandra nu i 6 år! Sofia har jätte bra humor. När jag är med Sofia så brukar vi mest busa med varandra. Som ex dra i varandras strumpor, slåss mjukt, kikla och m.m. Det inte riktigt att beskriva Sofia! Hon är så ''UNIK'' . Fast det är ju alla. Sofia ären söt tjej, galen, rolig, söt m.m.
Hoppas ni fick veta lite om Sofia!
/ Tove :love: :D :) ;)

tjo bree emma här

Publicerad 2012-02-24 15:45:37 i - Life of Sofia,

jo jag fick också blogga lite på sofias blogg medans hon är i italien jag tror att hon har det jätte bra där uppe tror inte ni a men nu sitter jag och väntar på en frulle

!

Publicerad 2012-02-23 07:40:31 i - Life of Sofia,

Hej sötnosar! :love: :D
Ja snart ska jag börja gå till skolan med Emma för Sofia är ju utomland. I dag kommer jag inte alls blogga för vi ska på xl-galan, som går på tv men vi ska kolla i verkligheten :D Ja har sminkat mig klät på mig och snart gå. Har klickat runt på andra sidor. Men vi hörs! :D

Tove!

Publicerad 2012-02-22 20:51:46 i - Life of Sofia,

Hej :love:
Jag har inte hunnit blogga, men nu ska jag berätta min dag :D . I dag var jag med Emeile och gjorde läxor. SEn åkte jag och mamma in till centrum. Jag köpte två tröjor och ett par strumpor :) Men snart ska jag kolla på glee, kollar nu på mäster kokarna! Men nu ska jag klicka runt andra sidor . Dator cpar sig! See you! ;D

Godmorgon

Publicerad 2012-02-22 07:21:01 i - Life of Sofia,

Ja jag ville bara blogga för jag hade tid men idag går jag hem vid 12:30 och så åker vi vid halv två. Men nu har jag precis ätit frukost men nu måste jag gå hejdå och så hörs vi när jag kommer hem från Italien. Här kommer dagens outfit

godnatt

Publicerad 2012-02-21 21:56:20 i - Life of Sofia,

japp ska gå och fixa mig iordning och sen sova är skit TRÖTT! men aja vi hörs kanske i morgon annars så säger vi hejdå och så kommer Tove och Emma blogga snart! och så hörs vi när jag kommer hem från italien!

image description

Mot alla ods och semla

Publicerad 2012-02-21 19:30:01 i - Life of Sofia,

japp vi 20:00  ska jag titta på mot alla os och äta semla men ville blogga nu för måste packa och så ska vi göra semlorna själva! så ville blogga  nu men nu! men åt för en stund det var jätte gott! enn nu sitter jag och lyssnar jag igenom min spotify på moblen för att jag ska kunna lyssna på planet imorgon! aja hejdå!


hejdå:love:

italien!

Publicerad 2012-02-21 18:56:48 i - Life of Sofia,

japp i morgon åker man till italien men bloggen kommer vara uppdaterad av Emma och Tove  så då komer dom blogga om eras vardag! men kanske hinner slänga in ett inlägg innan jag åker men vet ej men ska blogga lite då och då i dag.Men i dag var jag försst och simma det var roligt och sen kom vi tillbaka till skolan och åt lunch och sen var det matte-prov och sen fick vi sluta en typ en halvtimme tidigare men vi stanna kvar och träna! och sen åkte jag Tove och Linn hem till Linn! vi åkte pulka det var skit kul! men aja vi hörs senare!

godnatt

Publicerad 2012-02-20 21:03:55 i - Life of Sofia,

ja jag har precis tittat på familjen annorlunda och nu ska jag görea mig iordning för sängen! i morgon ¨får jag se om jag är med nån annars så går jag hem och packar! men vi hörs i morgon! godnatt:love:

förlåt!

Publicerad 2012-02-20 19:53:12 i - Life of Sofia,

ja jag hann inte med att blogga för mamma sa att jag var tvungen  att plugga för i morgon har vi matte-prov! men i går köpte jag en justin bieber tröja och lite annnat till italien men när jag är borta kommer det bli uppdatering av mina bästisar Emma♥ och Tove♥!! kanske också gör ett inlägg där om vi har internet! men idag var jag ju på ridning och det var kul! men i morgon så kommer jag kanske vara med nån annars så går jag hem och packar men på onsdag så kommer jag gå hem från skolan vid 13:00 för vi åker halv två! men aja måste plugga vidare nu så vi hörs senare! puss puss♥

tröjan! ÄLSKA♥

lite läppsyl,hosttabletter,handkräm och servetter!

det var dagens outfit(alltså från igår)

plugga,packa

Publicerad 2012-02-19 10:43:43 i - Life of Sofia,

japp i dag ska jag bara vara hemma och plugga för provet på tisdag och sen måste jag titt på kläder till italien! men när jag är borta så kommer Tove blogga på min blogg:) men i går var jag ju med Emma för vi sov ju över men vi var hos henne och ddå hadde vi  ta hand om mig själv spa! och det kommer jag börja med nu jag kommer ha det varje söndag! men vi hörs senare

Berga!!!

Publicerad 2012-02-17 17:14:32 i - Life of Sofia,

japp sitter hemma hos Emma nu och om en timme åker vi till berga! har längtat ihjäl mig  hela dan! men aja vi ska äta oxfilé och nånting annat men aja det blev inge bloggande i går för var skit trött och så! men nu är jag tillbaka på banan men nästa vecka på onsdag så åker jag till italien men kommer hem på måndagen eller tisdagen veckan efter sportlovet! så kommer inte bli så mycke uppdatering:( men aja nu ska jag vis avad jag sak ha på mig! hejdå:love:

godnatt

Publicerad 2012-02-15 21:33:45 i - Life of Sofia,

japp ska gå och fixa mig nu och sen tagga för sängen! men i morgon vet jag inte vad jag ska göra men vet ej om jag ska på friidrott men aja måste höra me mamma för Tove är ju sjuk! aja vi hörs imorgon! godnatt:love:

hej!

Publicerad 2012-02-15 19:26:24 i - Life of Sofia,

ja har varit hemma ett tag men orkade inte blogga då men vi fick tag på bergabiljetter!skönt! men sen gick vi liet i centrum men ssen åkte jag och Emma hem till henne och var där  ett tag men sen skulle jag hem och sen kom jag hemm åt mat och  sen suttit vid datna i en timme ungefär! men nu chattar jag me bästa Tove  och sen bloggar jag också men ajja orkar inte blogga mer! hejdå:love:

godmorgon

Publicerad 2012-02-15 07:26:27 i - Life of Sofia,

japp nu är det en ny ag och vi slutar 13:00 i dagg och å åker jag,Emma och Emilia in till centrum och köper förköp men aja måste gå och göra mig iordning men vi hörs när jag slutar! hejdå:love:

godnatt

Publicerad 2012-02-14 21:12:17 i - Life of Sofia,

japp ska gå och lägga mig nu är verkligen skit trött emn i morgon sticker jag,Emma och Emilia till centrum och köper förköp och kanske gör nåt där! ska kanske köpa nåt! aja hörs i morgon godnatt:love:

Alla ♥ dag!

Publicerad 2012-02-14 19:05:08 i - Life of Sofia,

förlåt att jag inte bloggat men orkade inte blogga när jag kom hem! men det jag ville vara me min familj för det är ju Alla ♥ dag i dag och då  orkade jag inte blogga men ville göra det nu! men i morse så vaknade jag  och åt frukost sminka mig och ssen gicka jag och Emma till skolan för Tove var sjuk men å fick jag en present av henne och det var en nalle och två gelé hjärtan! och sen gick jag hem med Emma för vi skulle gå förbi Tove för vi skulle ha 40 kr av henne för att jag och Emma   ska till centrum i morgon och köpa förköp och då ska vi löpa till Tove och Alva! men sen gick jag hem till mig och Emma hem till sig  för hon skulle ha utvecklinggsamtal men då kom jag hem och då ritade jag och jobbade matte! och sen åt vi mat och sen fick jag och mina broser massa gelé hjärtan! och nu sitter ja här! aja hörs sen hejdå:love:

godnatt

Publicerad 2012-02-13 21:02:50 i - Life of Sofia,

japp eller ska inte gå och lägga mig än men jag orkar inet blogga sen för då har jag inte tid men i morgon ska jag gå hem och plugg och sen kommer jag blogga då och då! men aja vi hörs i morgon!

hej hej!

Publicerad 2012-02-13 19:30:31 i - Life of Sofia,

japp sitter här nu och har precis ätit mat men jag bloggade inte när jag kom hem från ridningen för var ganska trött men det var roligt på ridningen för vi tolkade! men snart ska jag måla om naglarna för vill ha likadana som Emma för vi ska gå tillsamans på berga! men aja bloggar snart igen! hejdå:love:

förra berga!

emma in the house

Publicerad 2012-02-13 14:11:00 i - Life of Sofia,

jajja mesan nu är det jag som e här emma berglind med bloggen hääääär nu tänkte jag bersätta vad vi två har gått igenom idag  först så åkte jag och sofia till skolan för att bli ducktiga så klart :) a och dagen rullade på som vanligt och på slutet så skulle sofia ha utveckling samtal så jag fick vänta utanför men a och sen så fick vi sjuss hem till sofia a och nu itter vi här och dunkar lmfao part rock anthem a och sofia byter om inför ridningen glömde att berätta vi ska på rdning också det är ju därför jag är här hej svej leverpastej.

Dush,Godnatt

Publicerad 2012-02-12 20:48:59 i - Life of Sofia,

ja jag säger godnatt nu för ska dusha nu och se packa skolväskanoch sne sova för är verkligen¨skit trött! aja godnatt och så hörs vi i morgon! Godnatt:love:

Hemma

Publicerad 2012-02-12 20:48:57 i - Life of Sofia,

japp nu är jag hemma och är skit slut! men det var jätte roligt i romme och det var väldigt soligt och skönt men blev jätte trött på vägen hem men vi stanade vid vägen och åt på Mcdonald! och sen åkte vi hem och nu har jag och mamma suttit och gått igenom mitt omdöme för att jag ska ha utvecklingsamtal i morgon! men ska fixa lite för skoldagen i morgon men vi hörs innan jag går och lägger mig! hejdå:love:

Godnatt

Publicerad 2012-02-11 21:44:47 i - Life of Sofia,

ja jag ska gå och fixa mig nu för sängen för vi ska upp tidigt i mprgon för vi sa till rome och åka skider där men bloggar säkert från mobilen! men jag bloggar kanske ett inlägg när jag vaknar! men vi får se men ska ta lite bilder i allafall men måste gå  och fixa mig nu så hörs vi nångång i morgon! hejdå och godnatt:love:

Naglar!

Publicerad 2012-02-11 18:32:45 i - Life of Sofia,

japp sitter och bloggar och fixar naglarna! ni får bild när dom är klara! men kom hem för en timme kanske och då packade jag upp väskan och sen fixa jag lite med mina inköp från centrum! men vi hörs sen!!

kladdkaka

Publicerad 2012-02-11 16:55:22 i - Life of Sofia,

förlåt att jag inte bloggat men när jag gick till Emma så skulle vi äta och sen åkte vi till centrum(berättar vad jag fick i ett annat inlägg) och sen när vi kom hem gick vi ut och åkte pulka och sen kom vi in och då ville vi baka så då bestämde vi att vi skulle baka kladdkaksmuffins:P och nu sitter vi och väntar på att dom ska bli klara och då tänkte jag blogga liet men i morgon kommer jag inte blogga så mycke för ska åka skider i Rome! men kommer ta lite bilder med min mobil så ni får se hur det så ut och hur jag ser ut! men aja nu ska vi snart ta ut dom så vi hörs sen!

kladdkaka

Publicerad 2012-02-11 16:55:03 i - Life of Sofia,

förlåt att jag inte bloggat men när jag gick till Emma så skulle vi äta och sen åkte vi till centrum(berättar vad jag fick i ett annat inlägg) och sen när vi kom hem gick vi ut och åkte pulka och sen kom vi in och då ville vi baka så då bestämde vi att vi skulle baka kladdkaksmuffins:P och nu sitter vi och väntar på att dom ska bli klara och då tänkte jag blogga liet men i morgon kommer jag inte blogga så mycke för ska åka skider i Rome! men kommer ta lite bilder med min mobil så ni får se hur det så ut och hur jag ser ut! men aja nu ska vi snart ta ut dom så vi hörs sen!

Emma next!

Publicerad 2012-02-11 10:23:31 i - Life of Sofia,

japp ska gå till Emma snart men ska ringa henne först men ville bara blogga innan jag går aja hörs när jag kommer hem till Emma! hejdå:love:

Godmorgon

Publicerad 2012-02-11 09:31:27 i - Life of Sofia,

japp vaknade kanske för en halvtimme sen och då chattade jag med Emma på  facebook om i dag! för i dag ska vi till centrum och köpa lite saker behöver vissa saker! men jg bloggar innan jag går och sen bloggar jag hemma hos Emma! hejdå:love:

Godnatt

Publicerad 2012-02-10 23:13:28 i - Life of Sofia,

eller ska inte gå och  läga mig nu men ska stänag av datorn snart och då kan jag inet blogga! men har inet gjort nåt specielt än att tittat på "Gay galan" men den var inte så rolig men i morgon ska jag och Emma i till centrum tror vi skulle få skjuss av Emmas mamma så jag ska snacka med Emma innan jag går och lägger mig och då ska vi planera lite saker och ska jag göra en inköpslista! men aja nu säger ajg godnatt och så hörs vi imorgon hejdå:love:

hemma

Publicerad 2012-02-10 18:51:03 i - Life of Sofia,

japp kom hem för ett tag sen nu sitter man och käkar chips:D skulle igentligen slagga med Emma men fick inte men i morgon ska vi till centrum! men orkar inte blogga nu men vi hörs sen! hejdå:love:

svar på kommentar

Publicerad 2012-02-10 18:48:52 i - Life of Sofia,

Emmyy♥ om .....:
Vilka är dina bästa kompisar?

svar: Emma,Tove,Alva,Linn,du,Ella,Emilia och sen är det massa flera men orkar inte rabbla upp alla


hoppas du fick ett bra svar på din kommentar och ps. miss you!!!:love:

sorry

Publicerad 2012-02-10 17:29:47 i - Life of Sofia,

för jag jag inte bloggat men efter skolan gick jag och Emma hem till Emma och då var vi inne på datan men glömde blogga och sen gick vi ut och nu kom vi precis hem men vi har haft skit kul i dag för när vi var ute åkte vi pulka och vi gjorde ett eget skidsustem men ska vara social mot Emma nu men ni får lite bilder först!

Godmorgon

Publicerad 2012-02-10 07:28:12 i - Life of Sofia,

ja i dag är fredag! men slutar inte 13:00 i dag för att vi har elevensval! men aja det är ju roligt i allafall! ska äta frukost snart och sen ixa iordning mi mer men vi hörs när jag kommit hem anntingen hos Emma eller mig! hejdå:love:

Godnatt

Publicerad 2012-02-09 20:24:55 i - Life of Sofia,

japp ska fixa iordning mig för sängen och ta och läsa en bok! men i morgon ska jag kanske vara med Emma men tror faktiskt att vi ska vara mne vi hörs i morgon och då är det ferdag det blir skönt aja Godnatt:love:

_

Publicerad 2012-02-09 17:01:22 i - Life of Sofia,

kom precis hem från Alva för mamma kom och hämta mig! Men först var vi inne sen gick vis ut och jag och Tove drog Alva i pulkan(tove följde med också!) sen gick vi upp där strumpan dog:((strumpan är Alvas häst som blev svårt sjuk och dom var tvungen att avliva honom) sen skulle Tove hem men jag stanade kvar och då putsa vi lite sadlar! men bloggar mer sen hejdå:love:

haha hadde kul med Emmas dator för nåra dagar sen!

godnatt

Publicerad 2012-02-08 21:05:45 i - Life of Sofia,

japp ska gå och fixa mig nu och sen sova för är skit trött på morgonen men vi hörs i morgon hejdå:love:

godnatt

Publicerad 2012-02-08 21:05:45 i - Life of Sofia,

japp ska gå och fixa mig nu och sen sova för är skit trött på morgonen men vi hörs i morgon hejdå:love:

hello

Publicerad 2012-02-08 18:54:32 i - Life of Sofia,

sitter och dunkar äkligt och bloggar! har ätit mat precis det blev köttbullar och makaroner! men hörs sen hejdå:love:

hemma nu!

Publicerad 2012-02-08 17:57:14 i - Life of Sofia,

japp är hemma nu Tove och jag har flumat hela tiden men efter jag och Tove var i centrum så åkte vi hem till Tove och gjorde i ordning kakor och varmchocklad och sen gick vi ut och lekte en lek i skogen det var skit kul men sen kulle jag hem:( men aja  ska gör i ordning mat nu för mamma är borta men  mina broser är hemma och hjälper mig men vi hörs sen! hejdå:love:

Väntar på Tove

Publicerad 2012-02-08 13:44:22 i - Life of Sofia,

Japp sitter i hallen och väntar på Tove(hon har utvecklingsamtal) för vi ska till centrum och där ska Tove köpa present till sin syster och sen åker vi hem igen och är med varandra så bloggar när jag kommer hem! Hejdå:love:

skolan snart

Publicerad 2012-02-08 07:39:11 i - Life of Sofia,

japp ska gå till skolan snart vet faktiskt inte vad jag ska ha men det blir säkert nåt roligt men Tove och Emma ska gå med mig till skolan så måste gå och möta dom nu hörs när jag kommer hem! hejdå:love:

oj bjuder!

godnatt

Publicerad 2012-02-07 21:04:19 i - Life of Sofia,

japp ska gå och lägga mig nu men vi hörs i morgon! förlåt att ajg inte bloggat så mycke i kväll men har tittat på mot alla ods alldeles nyss! men hejdå och godnatt:love:

två timmar sen!

Publicerad 2012-02-07 18:16:39 i - Life of Sofia,

japp kom hem för två timmar sen och då hadde mamma köpt lite saker till mig och sen fick jag mitt pollux-paket(en tidning jag premunerar på) och sen skulle jag äta mat så han inte blogga emn nu sitter jag vid datorn och bloggar dunkar justin bieber på högsta volym :love: men sen ska jag göra lite läxor me ska ta lietr pauser i bland och blogga men nu måste jag göra läxor :( hejdå :love:

en bild från när jag var hemma hos Emma!

hemma hos Emma!

Publicerad 2012-02-07 16:31:31 i - Life of Sofia,

japp är hemma hos Emma och det har jag varit jätte länge men vi har spelat ett jätte roligt spel :) men orkade inte blogga! men jag gick inte hem för Emma ville vara med mig och då ringde jag min mamma och då fick jag vara med Emma :)  men nu sitter jag och Emma med varsin(stav?) data  och bloggar! men orkar inte blogga mer men kanske slänger in ett inlägg sen eller när jag kommit hem men vi får se hejdå :love:
oj bjuder! :love:

Godmorgon :D

Publicerad 2012-02-07 07:47:28 i - Life of Sofia,

japp ska gå och möta Tove och Emma snart så hinner inte blogga så mycke men i dag har vi allafall gympa och sen har vi matte och nåt mer men vetr inte faktiskt men vi slutar kl. 13:00 så det är skönt men ska bara gå hem då för hostar jätte mycke! men måste gå nu hejdå :love:

förlåt!

Publicerad 2012-02-06 21:22:02 i - Life of Sofia,

förlåt att jag inte blogga men jag skulle äta och sen var jag tvungen att jobba matte! (ligger efter jätte mycke) och sen blev det nåt knas med min data och då orkade jag inte fixa det för jag skulle titta på familjen annorlunda och sen fick Martin hjälpa mig att fixa datan så att den funkade men sen kunde jag blogga och så fixa jag lite andra saker också men det är det enda jag gjort i kväll men i morgon vet jag inte vem jag ska vara med men det får vi se men säger godnatt nu för måste fixa liet saker och då har jag inte tid att säga godnatt men vi hörs nångång i morgon! hejdå :love:

dunkar musik!

Publicerad 2012-02-06 18:24:15 i - Life of Sofia,

japp sitter och bloggar dunkar musik och inne på facebook :) men kom hem för en stund sedan men det var skit roligt på ridningen jag fick en häst som hette Lyfting och Emma fick en häst som hette Drottning :D i morgon vet jag inte vad jag ska göra vi får väl se men måset verkligen börja med min matte nu så vi får höras senare! hejdå :love:

Ridning next!

Publicerad 2012-02-06 15:54:47 i - Life of Sofia,

japp ska på ridning om en 10 min :) men ville bara blogga lite! men kommer blogga när jag kommer hem för hinner inte blogga nu för måste klä på mig ridsakerna men kanske inte bloggar mycke för har massa läxor men vi hörs när jag kommer hem! hejdå :love:

hemma!

Publicerad 2012-02-06 13:43:59 i - Life of Sofia,

japp kom precis hem till mig och Emma är med mig för vi ska på ridning! men jag bloggade inte i morse för att jag var skit trött men vi slutade kl. 12:45 för att vi har utvecklingsamtal den här vecka och nästa så vi slutar kl.13:00 varje dag utom fredagar för då har vi elevensval! men ska vara liet social mot Emma nu så bloggar jag kanske nåt inlägg hos Emma sen men om jag inte gör det så hörs vi efter ridningen! hejdå

godnatt

Publicerad 2012-02-05 22:29:58 i - Life of Sofia,

japp ska gå och lägga mig nu för vi kom hem för en stund sedan men kommer säkerligen blogga på morgonen när jag vaknar men bara kanske för kanske är skit trött men ska försöka blogga varje morgon men måset sova nu så godnatt och så  hörs vi nångång i morgon!

men gud vad man ser ut men ni andra är alltid lika snygga!

...

Publicerad 2012-02-05 16:51:45 i - Life of Sofia,

har dushat klart nu och väntar på att ett par byxor ska vänta men har sminkat mig och tagit på mig en t-shirt och vid 17:00 så åker vi till mormor och morfar så kan inte göra nån matte men får ta hem efter skolan i stället! men kommer säkert mobilblogga när jag är hos dom men vet ej om jag bloggar när jag kommit hem i såfall så bloggar jag i morgonbitti! har ridning i morgon så kommer slänga in ett inlägg innan jag drar till den men sen bloggar jag nåt litet inlägg när jag kommit hem för har massa läxor :( men ska försök så gott jag kan för min statestik har gott upp jätte mycke så det är mycke roligare att blogga så fortsätt titta! men hejdå :D

dushen strax

Publicerad 2012-02-05 16:05:01 i - Life of Sofia,

japp nu har man kommit hem efter att varit ute i kyla men ska dusha snart för ska till min mormor och morfar snart för min mormor fyller år men måste jobba matte innan men kommer säkert blogga på mobilen när jag är där men jag vet inte men ska ta lite bilder! så vi hörs när jag har dushat klart!

hos Emma!

Publicerad 2012-02-05 11:30:53 i - Life of Sofia,

japp är hos Emma nu och vi äter godis! vi ska åka långfärdsskider sen när Emma mamma kommer hem men vi kanske ska gå ut och göra nåt innan sen! men bloggar mer sen! hejdå

Emma next!

Publicerad 2012-02-05 10:18:53 i - Life of Sofia,

japp ska gå till Emma snart men ville bara blogga men vaknade för jätte länge se och efter det var jag inne på datorn och sen åt jag frukost och sen ringde jag Emma och nu sitter jag här men jag bloggar när jag kommer till Emma!

sängen next!

Publicerad 2012-02-04 23:25:23 i - Life of Sofia,

japp ska göra i ordning mig för sängen nu ska ta bort sminket och borsta tänderna och håret och sen ska jag kanske läsa en stund så vi hörs i morgon men ska vara med Emma i morgon så bloggar på morgonen och sen bloggar jag säkert hos Emma men vi hörs i morgon!

love you

godis!

Publicerad 2012-02-04 22:09:13 i - Life of Sofia,

japp sitter och äter godis nu och har tråkit men ska kolla nånting på svtplay snart men ville blogga bara men vi hörs när jag ska gå och lägga mig!

Melodifestivalen!

Publicerad 2012-02-04 20:40:49 i - Life of Sofia,

japp tittar på melodifestivalen och äter godis men ville ta en paus och blogga men jag kom hem och sen åt jag mat och sen började melodifestivalen så tittade lite på den först och det är det ända jag gjort men i morgon ska jag vara med Emma och vi ska åka långfärdskider(stav?) och såklart göra nåt annat! men vårat flummhumör kommer säkert så det blir skoj! skulle igentligen slaggat med henne men fick inte i dag men vi kanske ska göra det nästa hel fr det var så länge sen vi gjorde det men bloggar mer snart!

hemma!

Publicerad 2012-02-04 18:35:08 i - Life of Sofia,

japp är hemma nu och har käckat en macka precis för ska ut och åka pulka med Tove,Alva och Alvas kommpis men det var jätte roligt på tävlingen och konserten var jätte bra! men bloggar när jag kommit hem efter att varit i backen men kommer inte vara mute länge så ni vet men måste gå nu hejdå!
image description
Tove sötnos!

Påväg hem!

Publicerad 2012-02-04 17:38:29 i - Life of Sofia,

Japp är på väg hem nu och konserten var jätte bra! Men bloggar när jag kommer hem för orkar inte göra det nu så vi hörs snart! Hejdå

Bilen next

Publicerad 2012-02-04 16:57:23 i - Life of Sofia,

Japp nu är det sista låten och sen går vi mot bilen och åker hem men kommer inte vara med nån efter men bloggar i bilen hejdå

I bilen!

Publicerad 2012-02-04 14:15:40 i - Life of Sofia,

Japp sitter i bilen och påväg till en konsert och då tänkte jag blogga lite men det var skit roligt på tävlingen men kom sist på 60 m men det gick bra på längden men är framme nu så måste sluta blogga hejdå

tävling snart!

Publicerad 2012-02-04 08:22:51 i - Life of Sofia,

japp vaknade för ett tag se och nu sitter man vid datorn men ska käka frukost snart och göra  iordning matsäck och packa det sista och sen kommer tove och hennes familj o hämtar mig så bloggar när jag kommer hem! hejdå

packat!

Publicerad 2012-02-03 21:42:48 i - Life of Sofia,

ja nu har jag packat klart för i morgon så och dom kommer och hämtar mig i morgon vid 09:00 tror jag men vet inte! men snart så ska jag göra i ordning för att gå lägga mig för ska ju upp tidigt i morgon! ska borsta tänderna och håret och sen ta bort sminket och sen läsa en stund men får se om jag bloggar innan jag åker i såfall blir det ett kort inlägg men se i morgon! men annars så bloggar jag när jag kommer hem! så godnatt och så hörs vi nångång i morgon!

....

Publicerad 2012-02-03 20:24:52 i - Life of Sofia,

japp har inte bloggat men senast jag blogga så hämta jag chips och sen kolla jag lite på "Mot alla ods" men sen skulle jag äta och sen kolla jag klart på den och nu så bloggar jag! men kommer gå och lägga mig tidigt i dag för ska på friidrotts tävling i morgon och sen på nån konsser med Tove och hennes familj och sen kanske jag skulle vara med Emma och sen sova över med henne men vi får se men bloggar när jag ska gå lägga mig och sen bloggar jag i morgon innan tävlingen(tror jag jag vet inte kanske inte kan) och sen efter när jag kommit hem så då hörs vi innan jag går och lägger mig! hejdå

chillar!

Publicerad 2012-02-03 18:44:44 i - Life of Sofia,

japp kom hem för en timme sedan och har ute och åkt längdfärdsskider med Emma,Ella och Matilda men sen gick jag hem och satte mig vi datorn och nu så bloggar jag ska gå ner och hämta lite chips och dricka snart så vi hörs sen!

Elevensval

Publicerad 2012-02-03 12:56:38 i - Life of Sofia,

Japp är med Emma och Tove och väntar på att våran lärare ska komma! Men får se vem jag är med sen men bloggar då!

skolan next!

Publicerad 2012-02-03 07:26:55 i - Life of Sofia,

japp ska dra till skolan snart med Emma och Tove och vi ska åka så det är skönt!(får skjuss av Emma) men sen ska jag kanske vara med Linn men vi får se men bloggar efter jag slutat så får vi se vad som händer! men hejdå

godnatt

Publicerad 2012-02-02 21:46:59 i - Life of Sofia,

japp ska gå och fixa i ordning mig för att gå lägga mig och läsa en stund tror jag men jag bloggar i morgon men ska kanske vara med Linn i morgon och kanske nån mer jag vet inte men vi hörs i morgon! godnatt och puss puss

haha greta!

Jippi!

Publicerad 2012-02-02 21:07:53 i - Life of Sofia,

Japp hadde inte lös! det är skit skönt för hatar verkligen lös och vill inte vara hemma det finns typ inget att gra men aja ska göra lite och det andra nu så hörs sen!

dushat

Publicerad 2012-02-02 20:50:27 i - Life of Sofia,

japp kom hem från friidrotten för en halvtimme sen och då ställde jag mig i dushen direkt och nu har jag dushat klart och satt på mig mjukis-kläder och snart ska mamma kamma håret på mig och se om jag har lös för det går lös i våran klass! sen ska jag gra lite te och nån macka och frukt och sen jobb lite matte och sen ska jag läsa en engelska bok som vi har i läxa så det är det jag ska göra på kvällen men vi hörs sen!

Slutade precis

Publicerad 2012-02-02 14:36:28 i - Life of Sofia,

Japp slutade precis. Jag och Tove har friidrott sen men vi tänkte stanna i skolan och åka i en is-backe men sen åker vi först hem till mig och sen Tove
Så vi hörs sen. Puss puss

drar till skolan nu

Publicerad 2012-02-02 07:31:40 i - Life of Sofia,

japp ni såg ju rubriken det ska jag göra nu fast ska möta Tove  påvägen dit för Emma ska åka bil! men bloggar i skolan tror jag men får se hur det blir! så hej då!


_

Publicerad 2012-02-01 21:18:59 i - Life of Sofia,

ska gå lägga mig nu eller jag ska ta bort sminket,borsta tänderna och borsta håret och sen ska jag läsa en stund men vi hörs i morgon!!! så hejdå

(bildbrist)

Trött!

Publicerad 2012-02-01 19:00:42 i - Life of Sofia,

japp kom precis hem efter en prov-åkning med mina nya längdfärdskider(stav) men det var roligt men nu är man trött! så ska äta mat nu och sen ta lite te tror jag :) Men jag bloggar lite senare för jag är skit slut och så har jag läxor :( hej då

hemma nu!

Publicerad 2012-02-01 17:23:06 i - Life of Sofia,

japp kom precis hem från Arninge och jag har köpt längdfärdsskider(stav) men ska prov åka dom nu så kan tyvär inte blogga men bloggar när jag kommer hem!!!

Åker

Publicerad 2012-02-01 14:33:49 i - Life of Sofia,

Japp mamma kom och hämta mig i skolan och vi åker direkt till arninge så vi hörs när jag kommer hem

godmorgon

Publicerad 2012-02-01 07:38:31 i - Life of Sofia,

japp har gjort i ordning mig nu och snart ska jag gå ner och klä på mig utterkläderna(stavfel) och sen möta Tove!! för Emma ska åka bil! sen går vi till skolan och har en vanlig dag och sen går jag hem och väntar på mamma och sen åker vi till Arninge. Så vi hörs när jag kommer hem efter skolan och det bliir säkert ett inlägg när jag slutar och är i skolan!!! hejdå

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela